Att jobba som fotograf

Tänk att jobba som fotograf. Vore inte helt fel att åka runt och bara ta bilder lite här och var på olika saker. Fast det är väl inte direkt det man gör utan det är väl snarare så att man tar kort på personer i en studio eller där de önskar bli fotograferade. Så det är väl inte riktigt så som man skulle önska att det vore. Dock så tycker jag fortfarande att det känns ganska lockande.

Vet att August Järpemo Fotograf & Webbdesigner som jobbar som professionell fotograf av porträtt och bröllop i Uppsala är väldigt kunnig inom just det. Om jag själv skulle få för mig att börja jobba som fotograf så skulle jag nog faktiskt se till att ta kontakt med August Järpemo i Uppsala och se om jag kunde prata med honom och få lite råd med det. För att jag tror att det är väldigt avgörande att vara med någon som kan sin sak och som därför kan komma med mycket tips och trix. Är helt säker på att de tipsen som kan få av någon sådan är det som kan vara skillnaden mellan någonting som blir lyckat och någonting som bara blir lite sådär halvdant utfört.

Det finns många som bara är lite halvdant insatta i ämnet och som därför inte riktigt kan sin sak. Sen är det klart att det finns de som kan det också, de som verkligen är kunniga och det är de man ska se till att vända sig till.