Distanshealing fungerade för mig

God morgon, god middag, god kväll! Allt beror på när du läser det här inlägget, det ska idag handla om något jag tycker är riktigt intressant. Jag hade tänkt prata om företaget Gudinnekraft i Nord och deras distanshealing, om ni vill veta mer sedan kan ni läsa vidare här.

Jag har länge trott på en andlig värld bortom den mänskliga, det har gjort att jag lyckats bli mer mottaglig för det också. Med det sagt kan ni säkert förstå att jag är väldigt intresserad av det och har under många år lärt mig mycket om det. När jag för några månader sedan började känna att jag kom in i en negativ period i livet, jag mådde inte bra men kunde inte hitta svaret på varför det hade blivit så. Eftersom mitt intresse för det andliga letade jag efter personer som kunde behandla mig genom healing eller distanshealing, då hittade jag Gudinnekraft i Nord och tyckte direkt de verkade intressanta. Eftersom mitt intresse för det här företaget provade jag att få en behandling inom distanshealing därifrån, såklart hoppades jag på att det skulle fungera men jag ville inte tro för mycket innan jag provat det. Jag gick in i behandlingen väldigt neutral men blev rejält överraskad, positivt överraskad. Jag kände efter ett tag att saker började gå bättre för mig och jag började må bättre, det fanns inget svar på varför om inte denna distanshealing. Ni kan tycka det låter konstigt, ni behöver inte tro på mig, ni kan spekulera hur mycket ni än vill. Vad ni än tycker och tänker vill jag tro att det är healingen som verkligen fungerade, främst för att jag inte finner något annat svar på varför jag plötsligt började må bra igen efter att jag fått distanshealing.